TJÄNSTER

070 72 72 215

info@holmiavvs.se

VÅRA TJÄNSTER

 RÖRSERVICEHolmia VVS erbjuder allt du behöver inom rörmokeri och VVS i Stockholm med omnejd. Vi erbjuder er en prisvärd rörservice som ser till att det alltid är varmt där du bor och att varmt och kallt vatten fungerar som det ska.
Bygger ni nytt kök eller badrum? Eller håller du kanske på att bli galen på den droppande kranen i köket? Du kan tryggt vända dig till våra rörmokare oavsett om det gäller stora eller små jobb.


Holmia VVS erbjuder hög kompetens, god service och är specialiserade på alla slags VVS-arbeten. Vi hjälper dig med allt från byte av packningar i kranen till installation av värmesystem. Och vi tar gärna hand om försäkringsskador.


Samtliga priser är inklusive moms och prislistan vänder sig till konsumenter och bostadsrättsföreningar.

   

Rörservice Alla priser med moms


  • 600 kr/timme och 350 kr/dag för servicebil.
  • Vi har minimidebitering på 1550:- . I den ingår arbete och servicebil. Material tillkommer.
  • Vi debiterar hel och halvtimme. I tiden ingår restid och tid för att vid behov hämta material från VVS grossist. Material tillkommer.
  • Material debiteras enligt vår prislista.
  • Underentreprenörer debiteras med 15% påslag på redovisad faktura.
  • ROT avdrag på arbetskostnaden.

Installations- och ombyggnadsarbeten


Vi utför stamrensning, installations- och ombyggnadsarbeten i fastigheter, som till exempel större stambyten och renovering av kontor – antingen för ett fast pris eller löpande räkningsarbete.

Behöver du en projektledare, arbetsledare eller dylikt för projektet kan vi även stå till tjänst med det.


Exempel på installationsarbeten:
• Byte av fjärrvärmecentaraler
• Ventilbyten
• Nyinstallation av delar av eller hela värmesystem.
• Kylsystem

Nyproduktion av bostäder och kontor


Vi hjälper Er vid nyproduktion av bostäder och kontor. Exempel på arbeten vi utför är anläggning av vatten- och avloppssystem, värmesystem, kylsystem, generalentreprenader och projektering inom totalentreprenader.Vissa projekt är stora och komplexa och andra mindre. Oavsett projektets storlek så kan du lita på att vi bidrar till hållbara och väl fungerande lösningar för ett attraktivt boende och trevliga arbetsplatser.


Har du redan färdiga handlingar? Eller behöver du någon som projekterar åt dig? Det spelar ingen roll – du kan alltid vända dig till oss på Holmia VVS.PLUMBER

PROFESSIONAL PLUMBING
 © 2019 HOLMIA VVS AB All Rights Reserved


Kontakta oss

070 72 72 215

info@holmiavvs.se

Brotorpsvägen 2  17062 SOLNA